A beküldött pályázatokra a Pályázatok menüponton belül tudja leadni szavazatát, kategóriaválasztás után.

Adatvédelmi szabályzat

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft., mint a viragosszegedert.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel az információs önrendelkezési jogról és információs szabadságról szóló 2011. évi CXII tv. rendelkezéseire.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezel, azokat kizárólag szolgáltatásai működtetéséhez, fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás illetve statisztika készítéséhez használja fel.

A viragosszegedert.hu adatkezelését kizárólag a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával. Amennyiben megkereső hatóság felszólítja a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.-t adatszolgáltatásra és kiadásra, köteles személyes adatot kiadni, ha annak minden feltétele fennáll. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

  • 2011. évi CXII tv – az információs önrendelkezési jogról és információs szabadságról (a továbbiakbanInfotv);
  • 1992. évi LXVI. törvény - a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról;
  • továbbá az ennek végrehajtásáról rendelkező 146/1993. (X. 26.) Korm. rendelet;
  • 1998. évi XIX. törvény - a büntetőeljárásról (a továbbiakban Be.);
  • 1995. évi CXIX. törvény - a kutatás és a közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről (DM törvény);
  • 2001. évi CVIII. törvény - az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről.
A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden természetes személy számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy alapvető jogait,magánszféráját az adatkezelő tiszteletben tartsa személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

Az adatok akkor továbbíthatók, valamint a különböző adatkezelések akkor kapcsolhatók össze, ha az érintett ahhoz hozzájárult, vagy törvény azt megengedi és ha az adatkezelés feltételei minden egyes személyes adatra nézve teljesülnek.

Ön az oldalon történő regisztrációval illetve hírlevelünkre történő feliratkozással hozzájárult ahhoz, hogy személyes adatait az alábbi célokra felhasználhassuk:

* az Önnel való kapcsolattartás,
* hírleveleinken keresztül történő rendszeres tájékoztatás,
* közvetlen üzletszerzés,
* piackutatás

Kérjük jelezze, mely adatkezelésekhez nem járul hozzá. Az Ön személyes adatát töröljük, ha kezelése jogellenes, ha Ön azt kéri, ha az adatkezelés célja megszűnt, vagy az adatok tárolásának törvényben meghatározott határideje lejárt, azt a bíróság vagy az adatvédelmi biztos elrendelte.


A helyesbítésről és a törlésről Önt, továbbá mindazokat értesítjük, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbítottuk. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az érintett jogos érdekét nem sérti.